Club Paradiso d.o.o. | Bulevar Despota Stefana 15 | 11000 Beograd

011/72 47 012, 72 40 928, 72 39 603

Vila Penelopi


Na plažiBesplatan internetPogled na moreDvorišteRoštiljZa porodiceClub Paradiso preporukaBarSmeštaj za dve porodice
Olympic beach apartmani letovanje 2024:
Vila Penelopi


Gostima se sviđa zbog:

Vila je na plaži!

Besplatan bežični internet

Vila ima pogled na more

Odličan izbor za porodice

REZERVIŠITE ODMAH!

Vila Penelopi se nalazi u prelepom okruženju, u pešačkoj zoni, na samoj obali mora. Vila ima kafe bar sa ležaljkama i suncobranima na plaži (korišćenje uz konzumiranje pića). Zahvaljujući tome što se ova vila nalazi na samoj plaži, možemo da kažemo da ima idealnu poziciju i iz tog razloga je preporučujemo i izdvajamo iz ponude. Pravo je zadovoljstvo i potpuni ugodjaj uz prvu jutarnju kafu, sedeti na nekoj od terasa koje imaju očaravajući frontalni pogled na more.

Vila ima dvorište, kafe bar, roštilj na otvorenom. U svakom apartmanu su 2 klima uređaja. Doplata za korišćenje klima uređaja je različita s obzirom na izbor strukture smeštaja kojima vila raspolaže. Na oko 70m od vile se nalazi javni parking, što omugućava olakšano parkiranje putnicima koji koriste sopstveni prevoz.

Od 2019. godine biće u upotrebi panoramski lift koji će voditi do trećeg sprata vile, pa će korisnici 1/2 studija PM i 1/4 studija PM na četvrtom spratu imati dodatnih par stepenika do svojih smeštajnih jedinica.

Struktura smeštaja je kako sledi:
1/3 studio – u jednoj prostoriji čajna kuhinja i tri obična ležaja. Studio se nalazi u prizemlju u depadansu vile.
1/4 apartman – u jednoj prostoriji čajna kuhinja i dva obična ležaja, u drugoj prostoriji bračni ležaja.
1/4+1 duplex apartman - u jednoj prostoriji čajna kuhinja, u drugoj dva obična ležaja, u trećoj prostoriji jedan bračni i jedan pomoćni ležaj (fotelja na razvlačenje).
1/5 duplex suite - u jednoj prostoriji čajna kuhinja, u drugoj jedan bračni i jedan običan ležaj, u trećoj prostoriji dva obična ležaja. Nalazi na četvrtom spratu.
1/6 apartman - u jednoj prostoriji čajna kuhinja i dva bračna ležaja, u drugoj prostoriji dva obična ležaja (umesto bračnog ležaja mogu da budu dva obična ležaja, i obrnuto). Može da se sastoji i iz dve spavaće sa po jednim bračnim i jednim običnim ležajem i trpezarije sa kuhinjom.

Upotreba klima uređaja nije uracunata u cenu. Doplata za korišćenje klima uređaja je 3€ dnevno u studijima, a u apartmanu i duplexu je 6€ po danu.. Usled nestabilne situacije u Grčkoj sa električnom energijom, vlasicni smeštaja zadržavaju pravo da promene cenu korišćenja klima uređaja.

GPS koordinate ovog objekta su: 40.23753, 22.587361.Vila Penelopi cene 2024

Žao nam je, ovaj objekat trenutno ne prima rezervacije na našem sajtu.
Sve trenutno dostupne objekte možete pogledati
OVDE

Formiranje cenovnika je u toku.
Očekujemo da će cenovnik biti dostupan od 26.04.2024
Do tada možete poslati upit ili pogledajte ponudu na destinaciji Olympic beach.