Club Paradiso d.o.o. | Bulevar Despota Stefana 15 | 11000 Beograd

011/72 47 012, 72 40 928, 72 39 603


Ko smo mi?

Club Paradiso logo

Opise lokacija, destinacija, apartmana, vila i svih drugih zanimljivosti koji možete pronaći na sajtu www.olympicbeach.co.rs donosi Vam turistička agencija „Club Paradiso“ iz Beograda. Zamišljeni smo i osnovani kao porodična firma, a na turističkom nebu naše zemlje uspešno poslujemo, od sada već davne 2005 godine.

Ono što nas izdvaja od većine agencija je maksimalna pažnja i posvećenost poslu i zadovoljstvu naših putnika. Jer, za razliku od većine, mi smo Olympic beach upoznali na licu mesta, kroz dugogodišnje iskustvo organizovanja letovanja.

 

Brojeve na koje nas možete dobiti su: 011/72 47 012, 72 40 928, 011/72 39 603, ili nam pišite na office@paradisotravel.com

Nalazimo se u ulici Bulevar despota Stefana 15, preko puta Prve ekonomske škole, dijagonalno od picerije "Orao". Autobuska stajališta koje se nalaze nedaleko od nas su: 

Dom omladine: 66, 58, 95, E6

Makedonska: 28, 41, 65, 77, E4

Skadarska: 66, 58, 95, E6.

 

Ljubazni predstavnici našeg tima su uz Vas od početka do završetka abeceda usluga koje spadaju u spektar našeg poslovanja: letovanje, zimovanje, avio karte, putovanja u zemlji i inostranstvu,hotelske rezervacije i transferi, sajmovi, kongresi, semiar, izleti, đačke ekskurzije, rekreativne nastave...

Članovi smo asocijacije turistickih agencija Srbije ATAS-a. Zahvaljujući poštovanju turistickih kodeksa, iz godine u godinu sve veći broj kako individualnih klijenata tako i organizovanih grupa, Sindikata (KCS, EDB, JKP, ELEKTROVOJVODINA, JP PUTEVI SRBIJE, NS, GZ, KSS, GSP, KBC, VMA, PIO, NSZ, LKV, ZTP...) ukazivali su nam poverenje.

Žašto baš mi?

Kao što smo već rekli, ono što nas izdvaja od većine agencija je maksimalna pažnja i posvećenost poslu i zadovoljstvu naših putnika. S tim u vezi, čast nam je, i veliko zadovoljstvo, informisati Vas da smo dobitnici prestiznog priznanja "Šampion turizma" u izboru YU Travel Magazina (časopisa specijalizovanog za turizam), u godinama 2009, 2010, 2011, 2012, 2013 i 2016 godine i to za:

- odlične rezultate u organizaciji turističkih aranžmana i izuzetno visok kvalitet usluga.

- organizaciju i afirmaciju kulturnog stvaralastva mladih

- organizaciju i realizaciju ekskurzija i aranzmana na Halkidikiju

Nadamo se, da ćemo raznovrsnim programima dinamičnih sadržaja ispuniti Vaša očekivanja, pružajuci jedinstven i prepoznatljiv kvalitet po popularnim cenama. Vaše ukazano poverenje i pružena ruka saradnje obavezaće jos više tim TA Club Paradiso na putu ka novim uspesima.

 

Kako mi poslujemo?

 

Vizija

Kao što imate svog frizera, zubara, lekara ili piljara u koje imate poverenja, tako smatramo da bi trabalo da imate i svoju agenciju i agenta na kojeg možete računati u svakom trenutku.

Misija

Cilj nam je da odmor provedete kvalitetno. Kada ste vi zadovoljni, tek tada naš posao i trud imaju smisla. Pažljivo slušamo Vaše potrebe i ideje, i na osnovi toga savetujemo koji je najbolji smeštaj za Vas.

Naš tim

Naš kolektiv je sačinjen od mladih i ambicioznih ljudi, koji neprekidno rade, kako na podizanju kvaliteta naših usluga, tako i na ličnom i profesionalnom unapređenju.

Iskrenost kao magnet

Tradicija etičkog i poštenog poslovnog ponašanja je kamen temeljac naše poslovne filozofije, i temelj naše agencije na kojem baziramo naše poslovanje.

Čime se bavimo?

Club Paradiso se bavi organizacijom i prodajom aranžmana gde spadaju: letovanja, zuimovanja, programi za doček nove godine, posete evropskim metropolama, prodajom avio karata, organizacijom festivala....

 

Šta drugi kažu o nama?

Nakon povratka s odmora, imam potrebu da vam se obratim i podelim sa Vama najpozitivnije utiske. Kao prvo, jako profesionalno pristupate sa klijentima što je veoma retko. A sto se same organizacije tiče, oduševljena sam. Moram da napomenem da sam bila ponosna kao i moja porodica, kad sam imala kome da se obratim za pomoć (mada mi nije trebala). Ostali gosti nisu tu privilegiju imali. Meni je bila čast da upoznam G-dina Srdjana, koji je toliko pozitivan i profesionalan da nemam reči. Već prvog dana je sve toliko dobro objasnio i uputio. Imali smo utisak da smo tu po ko zna koji put. Sve u svemu, sve je bilo fenomenalno. Tako da mogu samo da vam poželim puno uspeha u daljem radu. Mnogo sreće i sve najbolje od srca. I molim vas, nikako nemojte menjati predstavnika :-)

Ljiljana Milošević

Iz Zagreba sam uplatila aranzman za ljetovanje u Grckoj na Zakynthosu. U agenciji su svi bili preljubazni, cak me je decko iz agencije docekao na autobusnom kolodvoru i odvezao na mjesto polaska autobusa za Grcku. Sta se tice smjestaja, bio je odlican i sve je bilo kako su i rekli. Prezadovljna sam sa uslugom i sljedece godine definitivno opet putujem sa njima. Sve preporuke za Paradiso.

Nina Mamula

Naša porodica sajtova - Ne lutajte po internetu sve je na jednom mestu

U želji da svojim putnicima olakšamo donošenje odluke prilikom planiranja letovanja, kreirali smo ove jedinstvene sajtove na kojima smo se potrudili da Vam prenesemo sve bitne informacije. Ideja vodilja nam je bila: "Zašto biste trošili vreme tražeći po internetu informacije o smeštaju, cenama, plažama, na više različitih sajtova, kada je svakako lakše da sve potrebne i tražene informacije nadjete na jednom unikatnom mestu". Sa velikim ponosom Vam predstavljamo našu porodicu sajtova:

 

Hoteli Halkidiki
Neos Marmaras
Sarti
Pefkohori
Hanioti
Polihrono
Paralia
Olympic beach
Nei Pori
Leptokaria
Platamon
Asprovalta
Stavros
Nea Vrasna
Tasos
Skiatos
Zakintos
Krf

 

Podaci na našim web stranicama www.olympicbeach.co.rs su informativnog karaktera. Iako nastojimo da ih redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom i opštim uslovima putovanja, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u agenciji. Club Paradiso nastupa u svojstvu posrednika. Broj licence OTP je naveden u cenovniku za izabrani objekat. Firma Club Paradiso posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja www.olympicbeach.co.rs sajta. Turistička agencija Club Paradiso zadržava pravo izmene sadržaja svojih internet stranica i o tome neće prethodno obaveštavati korisnike. Uslovi korišćenja sajta.

Pogledajte kompletnu ponudu apartmana za destinacju Olympic beach 2024!